רשומות

מציג פוסטים מתאריך אפריל 14, 2018

14.4 - היום התשיעי - יום שבת - קוני איילנד, קצת אופניים, Wolfgang's

הבוקר התעוררתי בשמונה בבוקר. ממש מאוחר. קרן קמה יותר מוקדם אבל שוב יום ללא לחץ. גם היום יום שמש בחוץ. קצת פחות חם מאתמול אבל עדיין. רצינו ארוחת בוקר עם וופל אז הלכנו לכיוון פרשינג פארק. בדרך החלטנו שמיותר ללכת עד לשם ונכנסנו לסניף של Applebees לארוחת בוקר של וופל ופרנץ' טוסט. עם מיץ אננס וטיפ הגענו ל 35 דולר והטעם טעים אבל בקושי משביע. כשישבנו קרן הבריקה עם רעיון לנסוע לקוני איילנד. יאללה זורם.. נסענו בסבוואי כשעה עד לתחנה האחרונה לקוני איילנד. קוני איילנד נמצאת בקצה הדרומי של ברוקלין למתעניינים. בתכנון הטיול סימנתי את קוני איילנד אבל לא האמנתי שנגיע. בסופו של דבר טוב שהגענו. צריך לבוא ביום חמים כמובן. אז יש כאן לונה פארק ענק ועוד מתקנים ופעילויות שאפשר להיכנס בלי לשלם את המחיר המלא של הלונה פארק (69 דולר). הלכנו לאורך הטיילת היפה וספגנו. עשיתי סיבוב בקרטינג. זרקתי לסל כדי לזכות בבובת פנדה קטנה. עמדנו בתור אצל Nathan's והאמת צריכה להיאמר: נקניקיות וצ'יפס רגילים לגמרי. זה מה שמיתוג עושה. אכלנו מה שנקרא Funnel cake שזה זרזיפים של בצק שמוזרקים לשמן רותח. מומחיות ש...

13.4 - היום השמיני - יום שישי - סוהו, ליטל איטלי, China Town, גותהם, יוניון סקוואר, מדיסון סקוואר, סטנדאפ סודי

אז יום שישי הגיע ואיתו מזג אוויר קיצי לחלוטין. הטמפרטורות הגיעו עד 28 מעלות וזה נחמד לראות את הניו יורקרים יוצאים לרחוב לבנוניים ובשילובים מצחיקים של חורף וקיץ. הבוקר יצאנו לכיוון סוהו לטובת סיור שהזמנו יום קודם. אותו קונספט של סיור חינם ושלם כפי יכולתך. לפני שנפגשנו עם המדריכה אכלנו באחת המאפיות הנחשבות בשם Dominique Ansel Bakery. אכלנו משהו שנקרא DKA שזה מעין עוגת קרואסון. טעים. בדיעבד גילינו שהמקום הזה המציא את הקרואונט שזה שילוב של קרואסון ודונט. אולי נבקר שוב. עדכון. בסוף כשביקרנו היה שלט sold out על הקרואונט. הם מייצרים דרישה בכוונה אלו. אז אלישה המדריכה היא במקור מקונטיקט והיא בוגרת היסטוריה של האמנות וספציפית מסתבר מומחית לאמנות של השחורים באמריקה והיא 6 שנים בניו יורק והיא ההוכחה לאמא שלה שיש מה לעשות עם תואר באמנות... בסיור שארך כשעתיים הסתובבנו ברחובות סוהו השכונה היוקרתית משהו, קצת בנוליטה שזה not little Italy, בליטל איטלי עצמה שם הבנו שנשארו מעט מאוד איטלקים. בעלי המסעדות למשל הם רובם אוסטרלים. אכלנו קנולי טעים מאוד במעדניית ferara. גילינו שהמלון של 3 הימים האחרונים ...