12.4 - היום השביעי - יום חמישי - ריפליז, מומה, פוגו דה שאו, טיימס סקוואר, אלדין
חמישי בבוקר בעצלתיים יחסית. מה יש למהר?
יש לנו את הדילמה היומית אם לאכול ארוחת בוקר טובה בישיבה או לחטוף משהו קליל.
היום החלטנו לעצור בדנקן דונטס הפינתית ולקחת את הדיל של ארוחת בוקר בקרואסון. שתיים בחמישה דולר. טעים ומשביע. מובן שמקנחים בדונט טו גו.
החלטנו שנלך ל Ripley's believe it or not. למרות שהייתי פעמיים בכזה בלונדון תמיד כיף להיכנס למוזיאון הזה שמכיל את מיטב המוזרויות מרחבי העולם. איש עם קרן בראש, איש עם פנים כחולים, יצירות מחומרי גלם מיוחדים (קורי עכביש..., פרפרים, בולים, גפרורים). בקיצור קצרה היריעה מלתאר. צריך לבוא לראות.
מכאן המשכנו בסבוואי למוזיאון לאמנות מודרנית Moma. כרטיס ב 25 דולר. אני עברתי די מהר על 6 הקומות. לא מבין גדול באמנות וכמעט אף יצירה לא תפסה אותי בפה פעור.
קרן נהנתה מאוד מאוד. טוב ברור שהיא התרבותית בינינו. מה אני? ילד כאפות מבת ים..
מעבר לכביש מהמומה נמצאת מסעדת Fogo de chau שהיא מסעדה ברזילאית. את אחותה הבכורה היכרתי בסאו פאולו כשנסעתי לשם מטעם טבע. הקונספט הוא אכול בשר ותוספות כפי יכולתך. המלצרים מסתובבים עם בשר על שיפודי ענק וחותכים לך לצלחת. זה כל עוד הקרטון העגול נמצא עם הצבע הירוק כלפי מעלה. אם צריך הפסקה הופכים את הקרטון כך שהצבע האדום למעלה.
המסעדה נסגרת בשלוש אבל אם נכנסים לפני אפשר לאכול בנחת.
האוכל טעים והאווירה יוקרתית. לידינו שולחן של נשים מצריות קשקשניות. כמה רעש...
שורה תחתונה האוכל מעולה והמחיר בהתאם. עם שתייה ושני קינוחים וטיפ 140 דולר אבל שווה.
החלטנו ללכת ברגל עד טיימס סקואר על השדרה השישית. בדרך עצרנו שוב במגנוליה והפעם לקחנו את הבננה פודינג שאכלנו בערב במלון. טעים..
הגענו לטיימס סקוואר למרכז הבלאגן. רעש והמולה. נכנסנו ל m&m ולעוד כמה חנויות וספגנו עוד ועוד.
חזרנו לחדר למנוחה של שעה בערך. בשש וקצת יצאנו לתיאטרון Amsterdam. הערב בתכנית המחזמר אלדין. הזמנתי כרטיסים מראש. המיקום באולם מצוין. המחזמר קצת איטי בהתחלה. אבל בהמשך מתעורר. מי שעושה את ההצגה הוא הג'יני. ההצגה מאוד צבעונית. המון פירוטכניקה ותעלולי במה. תפאורה מהממת. בקיצור שווה.
משם הלכנו חזרה למלון. אני הייתי חייב לנסות פיצה ולקחתי שני משולשים לחדר. טעים ביותר. הלכנו לישון אבל ב 2:48 התעוררנו מצפצוף של אזעקה. אחרי כמה דקות הודיעו בכריזה שהכל בשליטה ושנחזור לעניניו. בבוקר אמרו לנו שמישהו במטבח השפריץ על הגלאי וזה הפעיל את האזעקות. המשך מחר.
יש לנו את הדילמה היומית אם לאכול ארוחת בוקר טובה בישיבה או לחטוף משהו קליל.
היום החלטנו לעצור בדנקן דונטס הפינתית ולקחת את הדיל של ארוחת בוקר בקרואסון. שתיים בחמישה דולר. טעים ומשביע. מובן שמקנחים בדונט טו גו.
החלטנו שנלך ל Ripley's believe it or not. למרות שהייתי פעמיים בכזה בלונדון תמיד כיף להיכנס למוזיאון הזה שמכיל את מיטב המוזרויות מרחבי העולם. איש עם קרן בראש, איש עם פנים כחולים, יצירות מחומרי גלם מיוחדים (קורי עכביש..., פרפרים, בולים, גפרורים). בקיצור קצרה היריעה מלתאר. צריך לבוא לראות.
מכאן המשכנו בסבוואי למוזיאון לאמנות מודרנית Moma. כרטיס ב 25 דולר. אני עברתי די מהר על 6 הקומות. לא מבין גדול באמנות וכמעט אף יצירה לא תפסה אותי בפה פעור.
קרן נהנתה מאוד מאוד. טוב ברור שהיא התרבותית בינינו. מה אני? ילד כאפות מבת ים..
מעבר לכביש מהמומה נמצאת מסעדת Fogo de chau שהיא מסעדה ברזילאית. את אחותה הבכורה היכרתי בסאו פאולו כשנסעתי לשם מטעם טבע. הקונספט הוא אכול בשר ותוספות כפי יכולתך. המלצרים מסתובבים עם בשר על שיפודי ענק וחותכים לך לצלחת. זה כל עוד הקרטון העגול נמצא עם הצבע הירוק כלפי מעלה. אם צריך הפסקה הופכים את הקרטון כך שהצבע האדום למעלה.
המסעדה נסגרת בשלוש אבל אם נכנסים לפני אפשר לאכול בנחת.
האוכל טעים והאווירה יוקרתית. לידינו שולחן של נשים מצריות קשקשניות. כמה רעש...
שורה תחתונה האוכל מעולה והמחיר בהתאם. עם שתייה ושני קינוחים וטיפ 140 דולר אבל שווה.
החלטנו ללכת ברגל עד טיימס סקואר על השדרה השישית. בדרך עצרנו שוב במגנוליה והפעם לקחנו את הבננה פודינג שאכלנו בערב במלון. טעים..
הגענו לטיימס סקוואר למרכז הבלאגן. רעש והמולה. נכנסנו ל m&m ולעוד כמה חנויות וספגנו עוד ועוד.
חזרנו לחדר למנוחה של שעה בערך. בשש וקצת יצאנו לתיאטרון Amsterdam. הערב בתכנית המחזמר אלדין. הזמנתי כרטיסים מראש. המיקום באולם מצוין. המחזמר קצת איטי בהתחלה. אבל בהמשך מתעורר. מי שעושה את ההצגה הוא הג'יני. ההצגה מאוד צבעונית. המון פירוטכניקה ותעלולי במה. תפאורה מהממת. בקיצור שווה.
משם הלכנו חזרה למלון. אני הייתי חייב לנסות פיצה ולקחתי שני משולשים לחדר. טעים ביותר. הלכנו לישון אבל ב 2:48 התעוררנו מצפצוף של אזעקה. אחרי כמה דקות הודיעו בכריזה שהכל בשליטה ושנחזור לעניניו. בבוקר אמרו לנו שמישהו במטבח השפריץ על הגלאי וזה הפעיל את האזעקות. המשך מחר.
תגובות
הוסף רשומת תגובה